Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem, próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Már megjelent szakkönyveink itt:
www.szakkonyv.net
Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Termékajánló
Termékrészletek


CASH-FLOW

CASH-FLOW
4 500 Ft

CASH-FLOW

 

 • A Cash Flow kiadvány nem csupán elméleti keretek között mozog, hanem számos ábra, példa és esettanulmány teszi gyakorlatiassá és érthetővé a tartalmat. A konkrét esettanulmányok könnyebben érthetővé teszik a cash flow-val kapcsolatos fogalmakat és azok alkalmazását. Az ábrák és példák segítségével átlátható a pénzáramlás összetettsége és annak elemzése, miközben a konkrét esetek bemutatják a cash flow kezelésének és növelésének praktikus lépéseit.

  A kötet részletesen bemutatja a cash-flow pénzügyi és számviteli aspektusait is, így minden olvasó számára értékes és hasznos tudást nyújt.

  Azoknak, akik éppen csak megismerkednek a pénzügy és számvitel világával, ez a könyv egy alapvető útmutatóként szolgál.

  Megérthető belőle a cash flow kimutatás értelmezése, szerepe, formája, felépítése, foglalkozik a kiadvány a működési-, befektetési, finanszírozási cash flow-val. Külön fejezetet szenteltek a szerzők a mérleg és cash flow összefüggésére, a vezetői cash flow kimutatásokra, az F-modellre.

  A könyv rávilágít a pénzügyi helyzet elemzésének szükségességére és lehetőségeire, és kész modellekkel szolgál a vertikális elemzésre és mutatószámokkal történő vizsgálatára.

  A gyakorló szakemberek számára is értékes forrásként szolgál, mivel a könyv nemcsak elméleti alapokat tárgyal, hanem konkrét stratégiákat és eszközöket is nyújt a cash flow növelésére és kezelésére.

  A gyakorlatias megközelítés és a konkrét esettanulmányok hozzájárulnak ahhoz, hogy a könyv minden olvasó számára értékes olvasmány legyen.