Már megjelent szakkönyveink itt:
www.szakkonyv.net
Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Termékrészletek


Ingatlan-bérbeadás és -értékesítés az SZJA-ban 2023

-30%
ÚJ
Ingatlan-bérbeadás és -értékesítés az SZJA-ban 2023
7 900 Ft
Akció: 5 500 Ft
Kezdete: 2023.01.05   Vége: 2023.01.31
Akcióból hátralévő idő:

INGATLAN-BÉRBEADÁS ÉS -ÉRTÉKESÍTÉS AZ SZJA-BAN (2023. évi szabályokkal)

PÉLDÁK, TRÜKKÖK, ÖTLETEK

Szerző: Horváthné Szabó Beáta

Terjedelem: 110 oldal

Formátum: A5

Megjelenés: 2023. január

A SZAKKÖNYV.NET saját kiadványa!

 • Szerző: Horváthné Szabó Beáta

  Terjedelem: 110 oldal

  Formátum: A5

  Megjelenés: 2023. január

  Könyvünket mindazok figyelmébe ajánljuk, akik most ismerkednek az ingatlanokkal kapcsolatos személyi jövedelemadózás szabályaival. Haszonnal forgathatják a kiadványt azok, akik ingatlan-bérbeadással vagy szálláshely-hasznosítással foglalkoznak, magánszemélytől bérelnek ingatlant vagy tulajdonukban álló ingatlant értékesítenek, és szeretnék megérteni, mikor, milyen összegben keletkezik adókötelezettségük.

  A szerző az adó megállapításához, bevallásához szükséges tudnivalók mellett ismerteti az adminisztrációra vonatkozó előírásokat is. Adófizetési nehézség esetén nem árt ismerni a részletfizetés és fizetési könnyítés lehetőségét, de fontos azt is figyelembe venni, milyen esetleges szankciókra számíthat az adózó, ha nem megfelelően teljesíti az adókötelezettséget.

  A szerző igyekszik megoldási javaslatot adni olyan esetekben is, amikor a jogszabályból nem egyértelműen állapítható meg a követendő eljárás. A jogszabályok könnyebb nyomon követhetősége érdekében ábrák, példák, táblázatok szemléltetik a leírtakat.

 • Státusz
  ÚJ